19 / 04 / 2024

Maltepe Belediyesi yol yatırımları

Maltepe Belediyesi yol yatırımları

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Maltepe Belediyesi'nden 37 bin metrekare kaldırım çalışması!

Maltepe Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Yapım Amirliği ekipleri, 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında 1569 cadde ve sokak, 15 ibadethane ve 28 okulda çalışma yaptı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de çürük binalar tahliye edildi! 

İstanbul Maltepe Belediyesi, ilçede yer alan bir sitede çürük binada yaşayan vatandaşlar için tahliye kararı aldı. Tahliye kararı sonrası evsiz kalan site sakinleri karara tepki gösterdi.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Maltepe'deki 65 binada asbest denetimi!

Yıkılacak binalarda asbest denetimi başlatarak tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden Maltepe Belediyesi, 2018 yılının ilk iki ayında 65 binada asbest denetimi yaptı.   

Maltepe Belediyesi'nden iş hanı açıklaması!

Maltepe Belediyesi Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'ndeki 16431 ada, 29 parsel sayılı iş hanı hakkında açıklama yaptı...

Maltepe’de 4 yılda 2 bin 499 işyerine ruhsat verildi!

Maltepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından 2014 yılından bugüne aralarında bayan kuaförleri, erkek berberleri, yeme-içme yerleri de olmak üzere 2 bin 499 işletmeye ruhsat verildi..

Maltepe Belediyesi yol yatırımları Haberi

Maltepe Belediyesi yol yatırımları


Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı


Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 1 Ocak-31 Aralık 2016 tarihleri arasında 1569 cadde ve sokak, ibadethane ve okullarda çalışma yaptı. Bu çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki yollara 50 bin 703 ton asfalt dökülürken, 38 bin 600 metrekare kaldırım yapım ve onarım, 5 bin 484 metrekare duvar yapım, 2 bin 45 metre tel örgü yapım, 2 bin 815 korkuluk yapım, 470 metrekare alanda boyama ve bin 740 metre yağmursuyu kanal ve ızgara yapım çalışması gerçekleştirildi.


13 NOKTADA PRESTİJLİ CADDE ÇALIŞMASI


İlçedeki bazı okulların istinat duvarları ve altyapı çalışmaları da yapılırken, dini tesis alanlarında da çalışma yürütüldü. Yine bu kapsamda Zuhal, Selçukbey, Mareşal Fevzi Çakmak, Eski...