20 / 04 / 2024

maltepe dap projeleri

maltepe dap projeleri

Dap Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Dalga Kule Maltepe Suites'te peşinatlar 20 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler mobilyalı olarak 2014 Haziran'da gerçekleştirilecek...

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Dap Adam Kule Maltepe fiyatları!

27 katlı tek kule şeklinde yükselen Dap Adam Kule Maltepe projesinde anahtar teslimlerin Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Dap Adam Kule Maltepe fiyatları...

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatlar!

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim?

Dap Adam Kule Maltepe ne zaman teslim? Dap Yapı imzasını taşıyan Adam Kule Rezidans Maltepe projesinde dairelerin satış fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Dap Adam Kule Evleri Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Evleri Maltepe satılık dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Dap Yapı projesi Adam Kule Evleri Maltepe'de teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 254 daire ve home ofis yer alıyor.

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

GAP ve DAP projeleri için 50 milyar lira ayrıldı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yaklaşık 50 milyar lira GAP ve DAP projeleri için ayrıldı. TOKİ eliyle GAP ve DAP illerimize, 18,3 milyar liralık yatırım yapıyoruz." dedi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 350 adet konut yer alıyor.

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

maltepe dap projeleri Haberi

maltepe dap projeleri

Europen Property Awards'ta katılımcı 26 ülkenin binlerce projesi arasından en iyisi seçeilen Dalga Kule Maltepe projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Mobilyalı teslim yapılan Dalga Kule Maltepe Suites'te peşinatlar 20 bin TL'den başlıyor. Otel standartlarında hazırlanan proje, Kartal'da inşa ediliyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen Dalga Kule Maltepe Suites Haziran 2014'te teslim edilecek. 


A blokta 178 ve B blokta ise 176 konutun bulunduğu Dalga Kule Maltepe projesinde ayrıca 15 adet dükkan yer alıyor.


Projede eyr alan 1+0 konutların büyüklükleri 52 metrekare olarak belirlenirken, 1+1 konutların büyüklükleri 79 metrekare olarak belirlendi.


Dalga Kule Maltepe'de; masaj odaları, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness center ve Türk hamamı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyot. 


8 bin metrekare arsa alanı...