29 / 03 / 2024

maltepe dolgu alanı

maltepe dolgu alanı

Maltepe'deki tartışmalı dolgu alanına şimdi de İBB eliyle tartışmalı, tabelasız ve ruhsatsız inşaatlar yapılmaya başlandı. Yapılaşma izninin olmadığı alanda cami inşaatıyla tepkilerin önüne geçilmeye çalışılıyor.

Maltepe Dolgu Alanı'na 19 bin ağaç dikildi!

Maltepe’de denizin doldurulmasıyla kazanılan devasa alan Avrupa’nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezlerinden biri olacak. 19 bin ağacın dikildiği alanda çalışmalar bitme aşamasına geldi...

Maltepe'ye 100 yeni İETT otobüsü daha alındı!

Maltepe çevresinde hizmet verecek 100 yeni İETT otobüsünü hizmete alan Başkan Kadir Topbaş, son iki yılda 930 milyon TL yatırımla 1705 yeni ve modern otobüsü İETT'nin filosuna kattıklarını söyledi...

Maltepe Dolgu Alanı yeşillendirme çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak'tan alıunan bilgiye göre Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten projenin yeşillendirme çalışmaları başladı...

Maltepe Dolgu Alanı yeşillendiriliyor!

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten projenin yeşillendirme çalışmaları başladı. Yeşillendirme çalışmalarının da bitmesiyle projenin açılışı yapılacak...

İstanbul kıyı dolgu alanlarında son durum!

İstanbul Maltepe ve Samatya ilçelerinde hayata geçirilen kıyı dolgu alanları projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Maltepe dolgu alanı projesinin havadan videosu!

Maltepe'de 3 bin 500 metre sahil şeridinde denize doğru ise 400 metre genişliğinde doldurulan alan 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Avrupa’nın en büyük etkinlik alanı Maltepe’ye inşa ediliyor!

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı.

Avrupa'nın en büyük etkinlik alanı Maltepe'de!

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projede yer alacak aktivite alanlarını sıraladı...

Maltepe Dolgu Alanı Ocak'ta hazır!

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı...

Maltepe Sahili Dolgu Alanı Projesi havadan görüntülendi!

Maltepe Sahili Doldu Alanı projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Maltepe sahiline 101 hektarlık dolgu alanı eklenecek!

Maltepe sahilinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı dolgu havadan görüntülendi.

Maltepe'de Avrupa'nın en büyük eğlence ve spor alanı açılıyor!

Maltepe sahil yolunun 7 km'lik bölümünde inşa edilecek olan 101 hektarlık spor ve eğlence alanı, AKM yapı ve Cengiz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Maltepe'de Avrupa'nın en büyük eğlence ve spor alanı açılıyor!

Maltepe sahil yolunun 7 km'lik bölümünde inşa edilecek olan 101 hektarlık spor ve eğlence alanı, AKM yapı ve Cengiz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Rize'deki riskli 4 bin 174 yapı yıkılacak!

Rize'de bulunan 173 bin metrekarelik dolgu alanında riskli olduğu açıklanan 4 bin 174 bağımsız yapının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Rize'de riskli 4 bin 174 bina yıkılacak!

Rize'de 173 bin metrekarelik dolgu alanında riskli durumda bulunan 4 bin 174 bağımsız yapıda kentsel dönüşüm için harekete geçildi. Buna göre, Yağlıtaş Mahallesi'ndeki 207 bin metrekarelik belirlenen alanlara taşınacak.

Rize'de kentsel dönüşüm şart!

Rize'de, 173 bin metrekarelik dolgu alanında korozyon sebebi ile riskli duruma gelen 8 bin dolayında yapıda kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. Rize Valisi Kemal Çeber, "Rize'de bir kentsel dönüşüm kaçınılmaz." dedi.

maltepe dolgu alanı Haberi

maltepe dolgu alanı

Kuzey Anadolu Fay Hattı'na çok yakın olmasına rağmen bütün itirazlar göz ardı edilerek doldurulan Maltepe'deki devasa dolgu alanında şimdi de inşaat çalışmaları başladı. Ancak, yapımı süren inşaat çalışmalarının kaçak olduğu iddia ediliyor. O iddialara konu olan çalışmalardan biri de cami inşaatı. Maltepe Belediyesi'nce, dolgu alandaki denetim yetkisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olduğu, alanda İBB'nin izni olmadan etkinlik bile yapılamadığı belirtildi. Konuyla ilgili iddialar ise vahim. Bölgede "Kaçak cami'nin ruhsatsız yapılaşmanın önünü de açacağı" iddia ediliyor. İnşaat ihalesinin ne zaman ya da kime verildiği konusunda sessizliğini koruyan İBB ise itirazları görmezden gelmeye devam ediyor. Belediyeye göre ‘ihtiyaçmış’ Söz konusu inşaatların yapıldığı yere ve yapılma usulüne değinen İBB Meclisi CHP Grubu Başkan Vekili ve İmar Komisyonu Üyesi Nezih Küçükerden, yapıyla...