25 / 04 / 2024

Maltepe Kayım Rezidans fiyat

Maltepe Kayım Rezidans fiyat

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Tvp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tvp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Numan Kayım tarafından kuruldu.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rodi Kayım tarafından kuruldu.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı!

Maltepe'de otomobilinin içinde motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan müteahhit Aytekin Meral, kendisini vuran kişinin iş insanı Metehan Berktaş olduğunu ileri sürdü.

Kayım İnşaat Maden Nakliye Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayım İnşaat Maden Nakliye Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kayım tarafından kuruldu.

Yönetici binada iş yeri açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, "Bizim binada bir yönetici var, üç yıldır ne toplantıya davet ediyor ne alınan kararları bildiriyor. Bir de binanın altını kazıp kendine iş yeri açıyor, kaldırıma merdiven yapıp bir de kapı koyuyor. Bu yönetici ile ben nasıl başa çıkayım?" sorusunu yanıtladı...

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Emlak Vergisi'nde 2020 lüks konutlar için milat olacak!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Lüks Konut Vergisi'ni yorumladı. Kayım, özellikle “süper lüks” konutları için ödenecek “Lüks Konut Vergisi” için yapılacak değerleme haritalarının önemine dikkat çekti... 

Faiz indi konut talebi arttı!

Konut kredi faiz oranlarının inmesi konut talebini patlattı. Emlak uzmanı Rodi Kayım, "Faiz indirimi sektöre ilaç gibi geldi. Bu oranların devam etmesi alt ve orta gelirde olup da ev sahibi olmak isteyenler için fırsat" dedi...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Maltepe'de müteahhit ve arsa sahipleri arasında kavga!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde müteahhit ve toprak sahipleri arasında çıkan kavgada hareketli dakikalar yaşandı. Kavgada, 2 kişi hafif şekilde yaralanırken 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çakır, Rodi Kayım ve Yeliz Toprak ortaklığında kuruldu. 

Maltepe Kayım Rezidans fiyat Haberi

Maltepe Kayım Rezidans fiyat

Kayım Yapı tarafından hayata geçirilen Kayım Rezidans projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta yer alıyor. 
 

1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen Kayım Rezidans projesinde konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.
 

Kayım Rezidans Dragos fiyat listesi!
 

44,50 metrekare 1+0 daire fiyatları 289 bin TL'den 
54,40 metrekare 1+1 daire fiyatları 350 bin TL'den 
90 metrekare 2+1 daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. 
 

Kayım Rezidans Dragos projesinde yüzde 5 peşin ödemelerde, yüzde 25'lik ksım  36 ay vade ile ödenirken, yüzde 20'si 3 ay sonra ara ödeme kapsamında ödenebiliyor. Kalan kısım ise teslimde peşin olarak veriliyor. 


Maltepe...