29 / 03 / 2024

maltepe kiptaş ev fiyatı

maltepe kiptaş ev fiyatı

KİPTAŞ'ın dün satışa çıkardığı Maltepe'deki konut kampanyasındaki 105 ve 150 metrekarelik 26'şar daire bir günde satıldı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Sibel Oruç tarafından kuruldu.

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları ne zaman sona erecek?

Ev sahibi olmak isteyenler konut projesi başvurularını araştırmaya başladı. İstanbul Silivri'de inşa edilecek Kiptaş Silivri 4. etap konutlarının başvuruları merak ediliyor. İşte başvuru koşulları ve detaylar...

Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme planlarıyla ev sahibi olunabiliyor...

Maltepe Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla!

Maltepe Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. 31 Ekim'e kadar kampanyanın süreceği proje BGS Nest Yaşam imzasını taşıyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Nuvo Dragos Maltepe satılık ev fiyatları!

Yüzde 1’lik KDV avantajı sunulan Nuvo Dragos Maltepe projesinde birinci etabında, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor..

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları..

maltepe kiptaş ev fiyatı Haberi

maltepe kiptaş ev fiyatı

Şirket 105 metrekarelik girişleri 100 bin YTL, 150 metrekarelik girişleri ise 190 bin YTL bedel üzerinden satıyordu. KİPTAŞ iki tipte de 26'şar daireyi kurasız satıyordu. Yani başvuru sırasına göre daire sahibi olunabiliyordu. KİPTAŞ sadece giriş katların satışından 7 milyon 500 bin YTL ciro yapacak. 

Normal ve bahçe katların başvuruları ise 28 Eylül'e kadar sürecek....