19 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi arsa satışı

Mamak Belediyesi arsa satışı

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi, başkentte imarlı 3 arsa satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak Üreğil'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve özel sağlık alanı imarlı.

Mamak Belediyesi başkentte imarlı üç arsa satacak!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Mamak'ta yer alan üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve konut alanı imarlı.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Altındağ ve Mamak'ta 3.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mamak Belediyesi ve Altındağ Belediyesi tarafından 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 9 ve 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Mamak Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Duralialıç Mahallesi'ndeki 3 bin 481 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mamak Küçük Kayaş'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mamak Belediyesi, Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mamak Üreğil'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Mamak Belediyesi, Üreğil Mahallesi'ndeki arsasının hissesini ihale ile satıyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Mamak Belediyesi arsa satışı Haberi

Mamak Belediyesi arsa satışı

Mamak Belediyesi tarafından, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 3 arsa satışa sunuldu. 

Mamak Belediyesi'nin satışını yapacağı arsaların ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te Mamak Belediye Hizmet Binası 7. Kat Encümen salonunda yapılacak. 

Peki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıların merak ettiği arsa satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde satışı yapılacak arsaların büyüklükleri toplam 18 bin 794 metrekare olarak belirlendi. Üreğil Mahallesi'ndeki 2 arsa 8 bin metrekare büyüklüğe sahipken, Eğe Mahallesi'nde yer alan arsa 2 bin 794 metrekare büyüklükte. 

Üreğil Mahallesi'ndeki 2 arsanın muhammen bedeli 36 milyon TL, diğer arsanın muhammen bedeli ise 9 milyon 779 bin TL olarak açıklandı. 

İşte Mamak Belediyesi tarafından satışı yapılacak arsaların ihale...