28 / 03 / 2024

manavgat Örnek Mahallesi ve Aşağıhisar Mahallesini bağlayacak köprü

manavgat Örnek Mahallesi ve Aşağıhisar Mahallesini bağlayacak köprü

Antalya' nın Manavgat ilçe Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 1565 ada, 23 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 2292 ada, 10 parsel, 2272 ada, 1 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

Antalya Manavgat'ta 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya ili, Manavgat ilçesi, Seydiler Mahallesi Nifrit mevkii, 135 ada 107 parselde yer alan gayrimenkulleri 13 milyon 536 bin TL'ye satıyor...

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Manavgat'ta 23.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çenger Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 23 milyon 368 bin 200 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi 6 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

manavgat Örnek Mahallesi ve Aşağıhisar Mahallesini bağlayacak köprü Haberi

manavgat Örnek Mahallesi ve Aşağıhisar Mahallesini bağlayacak köprü


Antalya'nın Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, ilçe trafiğini 3 araç köprüsü ve 3 yaya köprüsü yaparak rahatlatacaklarını söyledi. 


Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında ilçe trafiğini rahatlamaya yönelik çalışma yaptıklarını kaydetti. Sözen, Ulaşım Master Planı kapsamında 3 araç köprüsü ve 3 de yaya köprüsünün bulunacağını bildirdi. İyi kurgulanmış ulaşım alt yapısının modern bir yerleşim yerindeki yaşam kalitesinin en önemli göstergesi olduğunu belirten Başkan Sözen, Büyükşehir Yasası'na uygun olarak yaptıkları çalışmalarla ulaşım sorununa bütüncül çözümler üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Sözen, 26 gün sonra yapılacak mahalli seçimlerde halkın sandıkta yeniden görev vermesi halinde, Ulaşım Master planının Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile ortak olarak yapılacağını ifade etti.


Sözen, Ulaşım Master Planı'nda merkezle birlikte belde ve köylerin...