19 / 04 / 2024

Manavgat Şoförler Odası yeni hizmet binası

Manavgat Şoförler Odası yeni hizmet binası

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler odasının yapılan sağlamlık testlerinde çürük olduğunun tespit edilmesiyle birlikte yönetim modern bir bina yapmak için harekete geçti. Yeni binanın yılbaşına kadar bitirilmesi hedefleniyor...

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Şoförler dikkat! Araç kullanırken bunu yapmayana çok ağır ceza var! Bakın o ceza neymiş?

İnsanlar araca bindiği zaman eğer bunu yapmıyorsa para cezası ile karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar, araç kullanan insanların ceza yemeden hemen bu işlemi yerine getirmelerini, aksi halde ağır para cezası ile karşılaşacaklarını söylüyor. İşte detaylar... 

Benzinde tabela yine değişti! Şoförler merakta!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 63 kuruşluk indirimin pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor. Motorin grubunda ise bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

Benzinde dev indirim! Şoförler bayram etti!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 61 kuruş, motorine ise 77 kuruşluk indirim bekleniyor.

Benzine çifte indirim müjdesi! Şoförler bayram etti!

Akaryakıt fiyatları son 2 haftada 8. kez değişti. Bu gece yarısından itibaren hem motorine hem de benzine büyük bir indirim geldi. Motorinin litresi 1 lira 90 kuruş, benzinin litresi ise 2 lira 15 kuruş düştü.

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

TŞOF 4 tesisini kiraya veriyor!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, sahibi olduğu 4 ayrı dinlenme tesisini kiraya verecek. Kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflere ilişkin ihalede son başvuru tarihi 15 Ağustos.

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Kırşehir'e yeni iş merkezi geliyor!

Kırşehir'de Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yıkımı gerçekleştirilen eski Bağ­Kur binasının yerine yapılacak modern iş merkezinin temeli Ramazan Bayramı sonrası atılacak…

Hakan Tütüncü, Antalya Yenidoğan'daki imar çalışmalarını anlattı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü, Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Şoförler Odası’nda Mahalle Meclisi toplantı düzenledi. Tütüncü, Yenidoğan Mahallesi’nin her türlü altyapısına kavuştuğunu ve nitelikli bir bölge haline geldiğini ifade etti.

Manavgat Şoförler Odası yeni hizmet binası Haberi

Manavgat Şoförler Odası yeni hizmet binası

Yaklaşık 25 yıldır Zübeyda hanım caddesi üzerinde bulunan kendi binasında hizmet veren Manavgat Şoförler ve Otomobilciler odasının yapılan sağlamlık testlerinde çürük olduğunun tespit edilmesiyle birlikte yönetim modern bir bina yapmak için harekete geçti. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak olan yeni binanın yılbaşına kadar bitirilmesi hedefleniyor. 


Manavgat Şoförler odası Başkanı Mahmut Şafak bina tamamlanana kadar oda hizmetlerinin Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi altındaki boş dükkandan verileceğini söyledi. Şafak yaptığı açıklamada:" Şoförler Odası seçimi biliyorsunuz 4 yılda bir yapılmaktadır. Türkiye genelinde ise ilk oda seçimleri Manavgat Şoförler Odası seçimleri ile başladı. Yapılan seçimde ise üyelerimiz bizi tercih ederek göreve getirmiştir. Üyelerimize teşekkür ediyorum. 


Tabikii biz görevi aldığımızda bir baktık ki her taraf bizim düşündüğümüz şekilde değil. Odanın her tarafı dökülüyordu. Bizim ilk...