23 / 04 / 2024

Mandarin Oriental türkiyede nerede açıldı

Mandarin Oriental türkiyede nerede açıldı

Dünyada 44 otelle, 25 ülkede hizmet veren ünlü lüks otel zinciri Mandarin Oriental Hotel Group yeni Mandarin Oriental otelini 650 milyon yatırımla Bodrum'da hayata geçirdi.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum'daki iki villasını sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, The Residences Mandarin Oriental'daki ultra lüks iki villasını 90 milyon liraya sattı.

Mandarin Oriental türkiyede nerede açıldı Haberi

Mandarin Oriental türkiyede nerede açıldı

Uzakdoğu kökenli lüks otel zinciri Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli Mandarin Oriental, Bodrum'da açıldı. 650 milyon euro yatırımla Astaş Holding tarafından hayata geçirilen proje, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.


Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Cittero tarafından tasarlanan projede Rezidence at Mandarin Orientel adıyla lüks villalarda yer alırken bu villalardan aralarında Cem Yılmaz'ın de bulunduğu birçok ünlü mülk aldı. Mandarin otelin Türkiye'deki ikinci yatırımı ise İstanbul'da yer alacak. 


Mandarin Oriental Bodrum içerisinde birçok ünlü marka da kendi şubelerini açtı. Londra'da iki popüler restoranı olan Avustralyalı tanınmış aşçı Scott Hallsvvorth tarafından kurulan Kurochan adlı restoran da bunlardan biri. 


Otelde içinde Beymen'in özel tasarım ürünlerinin satıldığı bir mağazasında bulunduğu alışveriş dükkanlarını da var. Bunların dışında kendi ürünlerini sattığı "Mandarin Cake...