19 / 04 / 2024

mango 100. mağazasını açtı

mango 100. mağazasını açtı

İspanyol markası Mango, açtığı butiklerle Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e çıkardı. Mango son olarak İstanbul'daki Zorlu Center'da açtığı mağazalarla daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başarıyor..

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

New Look 100 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin önde gelen perakende giyim mağaza zinciri olan New Look, ülke genelinde 100 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Simitçi Dünyası yurt dışında ilk mağazasını Hollanda'ya açıyor!

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

Derimod 100. mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Türkiye’deki 100’üncü, dünya çapında 120’inci mağazasını Anadolu Yakası’nın en merkezi alışveriş merkezlerinden biri olan Akasya AVM’de açan Derimod, Akasya AVM’nin -1’inci katında yer alacak.

Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.

Popeyes, Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı!

2007'den beri TAB Gıda'nın master franchise'ıyla Türkiye'de faaliyet gösteren Amerikan tavuk restoran zinciri, 5 yılda 200'den fazla mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Popeyes, Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı...

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Vatan Bilgisayar Muğla'da 3. mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar, Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı ve böylece Muğla'da 3'üncü mağazaya ulaştı. Hasan Vatan, açılışta Türkiye'nin 50 ilinde 100 mağaza ile hizmet verdiklerini belirtti.

Yves Rocher 100. Mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı!

2010 yılında yüzde 100 Fransa sermayesiyle Türkiye pazarına giren ve Türkiye pazarında etkin bitkisel kozmetik ürünleriyle farklılaşan Yves Rocher 100. Mağazasını geçtiğimiz hafta sonu Mall Of İstanbul’da açtı.

mango 100. mağazasını açtı Haberi

mango 100. mağazasını açtı

İspanyol markası Mango, açtığı butiklerle Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e çıkardı. Marka; Antakya'daki Palladium AVM, Şanlıurfa'daki Piazza AVM ve son olarak İstanbul'daki Zorlu Center'da açtığı mağazalarla daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başarıyor. 


Sabah la...