23 / 04 / 2024

Toyzz Shop 100. mağazasını Taurus AVM 'de açtı!

Toyzz Shop 100. mağazasını Taurus AVM 'de açtı!

Eğlenceli dünyası, renkli oyuncakları ile çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi odağı olan Toyzz Shop 100. Mağazasını 29 Ekim 2013 tarihinde Taurus Ankara AVM de açtı.




100. Mağaza açılışı tüm Toyzz Shop  mağazalarında coşku ile kutlandı. Eğlenceli dünyası, renkli oyuncakları ile çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi odağı olan Toyzz Shop 100. Mağazasını 29 Ekim tarihinde Taurus  Ankara  AVM de açtı. 100. Mağaza açılışı aynı anda Toyzz Shop’un tüm mağazalarında ve merkezinde pasta keserek kutlandı. 


100. mağazanın açılışı için konuşan Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN, “Bugün Cumhuriyetimizin 90. Yılı, hepimiz için çok özel ve anlamlı olan bu günde 100. Mağazamızı açıyoruz. Coşkumuz, sevincimiz çok fazla. Bugün hem Cumhuriyet Bayramımız hem de 100. Mağaza açılışımız için tüm mağazalarımızda kutlamalar yapacağız dedi. Toyzz Shop’u gönüllerine kazıyan başta çocuklar olmak üzere herkese teşekkür ettiğini belirten Mehmet Şenol BİLİCEN, biz kocaman bir aileyiz ailemize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim  dedi.



Geri Dön