23 / 04 / 2024

manisa 2014 projeleri

manisa 2014 projeleri

MÜSİAD'ın her hafta düzenlediği istişare toplantısı Holiday İnn Ekspres Hotel'de gerçekleştirildi. MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ' Manisa'da toplumun her kesimi düşünmek zorundayız ' dedi.

Mehmet Güzgülü: 2015 yılı hizmet yılı olacak!

Mehmet Güzgülü Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi

Manisa'ya 400 araç kapasiteli otopark!

210 günde tamamlanması planlanan otoparka 8 milyon 260 bin lira harcanacak Manisa Belediyesinin Emekliler Parkı Otoparkı altında projelendirdiği 400 araçlık otoparkın temeli, gerçekleştirilen görkemli törenle atıldı

Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı!

Manisa Sanayici ve iş adamları Derneği ( MASÎAD ) inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Manisa'da kentsel dönüşüm seçime takıldı...

Berk Mersinli Atilla Efendioğlu 'nu ziyaret etti!

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, Manisa Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kentin mimarisi konuşuldu

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa'daki içme suyu tesisleri modernize ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde inşa ettiği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

manisa 2014 projeleri Haberi

manisa 2014 projeleri

MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve MÜSİAD Şubesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

MÜSİAD'ın 2023 hedeflerine ulaşılmasına destek olmak için var gücüyle çalışan bir dernek olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Abdullah Tekin, "MÜSİAD bunun yanı sıra bugüne kadar olan süreçte, ülkemizde Hak'tan yana halktan yana milletten yana bir tavır alarak, ülkemizin demokratikleşmesinde önemli bir rol üstlenmiştir. 28 Şubat dönemlerinde 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde, gezi parkı olaylarında bu tavrını açıkça ifade ederek, milletten yana bir duruş sergileyerek, ülkemizin bugünlere erişmesine katkı sağlamıştır. 


MÜSİAD bundan sonraki süreçte de yeni Türkiye'nin inşasında yurtiçindeki teşkilatlarıyla, şubeleriyle bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyor ve...