25 / 04 / 2024

manisa Akhisar-Gölmarmara karayolu

manisa Akhisar-Gölmarmara karayolu

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

TOKİ Manisa Akhisar'da 240 taksit!

TOKİ'nin Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Akhisar projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Akhisar 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Manisa Akhisar'da 10.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü Manisa Akhisar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 852 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da bulunan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

manisa Akhisar-Gölmarmara karayolu Haberi

manisa Akhisar-Gölmarmara karayolu

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu.


Nurlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Nurlu önergesinde, Akhisar- Gölmarmara karayolunun 4. km’sinde bulunan ve duble yol çalışmaları ile yeniden düzenlenmiş ve bir kavşak yapılmıştır.


Bu karayolu Antalya, Denizli ve Manisa’nın güney ilçelerini İstanbul’a bağlayan trafik yoğunluğu oldukça fazla olan ana bir yoldur. Daha öncede bu yol üzerinde meydana gelen elim bir kazada 15 tarım işçisi hayatını kaybetmiştir.


Eski yol, yeni çevreyolu, Hava Meydan Komutanlığı ve Beyoba kasabalarına bağlanan bu kavşakta sık sık ölümlü kaza meydana gelmektedir." dedi.


Son olarak 19 Nisan 2016 tarihinde meydana gelen kazada bir kişinin ağır yaralandığını ifade eden...