18 / 04 / 2024

Manisa Demirci kaçak balıkçı dükkanları

Manisa Demirci kaçak balıkçı dükkanları

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

TOKİ Manisa Demirci'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci projesinde kaç adet konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Demirci 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Manisa Alaşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor!

Manisa Alaşehir Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda bir toplantı düzenledi. Toplantıya mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda kaçak yapılar ile ilgili görüş ve öneriler dile getirildi.

Manisa Alaşehir'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için zabıta ekipleri de denetimlerini artırdı. Hazine arazisi üzerine kaçak yapıldığı tespit edilen bir bina ekipler tarafından yıkıldı.

Manisa'da kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kaçak moloz ve hafriyat dökümünü önlemek için denetimlerini ve temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.

Manisa'da kaçak yapılara göz yumulmayacak!

Manisa Büyüksehir Belediyesi kaçak yapılaşma konusunda ilçe belediyelerini uyardı. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte, kaçak yapılaşmayla mücadelenin ilçe belediyelerine geçtiğini söyledi..

Manisa'da kaçak yapıyla mücadele adımı atıldı!

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe belediyeleri yetkisine geçen ' kaçak yapıyla mücadele ' konusunda geçen uzun sürede hiçbir adım atılmaması, Manisa Büyükşehir Belediyesi 'ni harekete geçirdi.

Manisa Büyükşehir'den kaçak yapı uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, merkez ilçe belediyelerinin kaçak yapılarla mücadelede pasif kaldığını belirterek, kaçak yapılara göz yumulmamasını istedi.

Manisa'da kaçak yapıya göz yumulmayacak!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90’a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden kaçak yapı uyarısı!

Manisa Belediyesi olarak kaçak yapıyla mücadelede yüzde 90'a ulaşan bir başarı yakaladıklarını hatırlatan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçe belediyelerine kaçak yapılara göz yummamaları konusunda uyarıda bulundu.

Manisa Demirci kaçak balıkçı dükkanları Haberi

Manisa Demirci kaçak balıkçı dükkanları

İçişleri Bakanlığı, Manisa'nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında geçtiğimiz sene ilçedeki orman arazisine kaçak kongre merkezi inşa ettiği gerkeçesiyle soruşturma açmıştı.

Sözcü'den İlker Kılıçaslan'ın haberine göre; İçişleri Bakanlığı'nın ilk ön inceleme raporunda Demirci ilçesi Eskihisar Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan kongre merkezinin, gerekli izinler alınmadan orman arazine kaçak inşa edildiği belirlenmiş ve Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanunun 6. maddesi gereğince soruşturma izni vermişti.

Belediye Başkanı Selçuk, o dönemde kaymakamlığa ilettiği yazıda, orman arazisinin 2B kapsamına alınması için ilgili yerlere yazı gönderdiğini belirtmesine rağmen, İçişleri Bakanlığı'nın ön inceleme raporunda bu konuda hiçbir girişimin olmadığı tespit edilmişti. 

ÇIKAN HABERLER SAVCILIĞI HAREKETE GEÇİRDİ

İçişleri Bakanlığı'nın ilk soruşturma izninden sonra Demirci ilçesinde yerel gazetecilik yapan Mustafa Temiz'in,...