19 / 04 / 2024

Manisa Laleli Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Laleli Atatürk Gençlik Merkezi

Manisa Laleli'de inşa edilen Atatürk Gençlik Merkezi hizmete açıldı...

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Atatürk Evi restore edilecek!

Jeopark Belediyeler Birliği ile Salihli Belediyesi arasında, tarihi tescilli Atatürk Evi’nin restorasyonu için protokol imzalandı.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi mimarisiyle dikkat çekiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 yılında hizmete sunduğu Atatürk Gençlik Merkezi, mimari yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Manisa Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Atatürk spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi.

Cengiz Ergün Atatürk Kent Park'taki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan motorlu zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı ve atlama kulesi eğlence araçlarının kurulum çalışmalarını inceledi.

Atatürk Kent Parkı'nda Kahve Durağı mağaza açılışı yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin yeni yaşam merkezi Atatürk Kent Parkı'ndaki Kahve Durağı adlı işyerini açtı.

Manisa Atatürk Kent Park törenle açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yunusemre ilçesi’ndeki Güzelyurt Mahallesi’nde, 170 dönüm arazi üzerine kurulan Atatürk Kent Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Manisa Laleli Atatürk Gençlik Merkezi Haberi

Manisa Laleli Atatürk Gençlik Merkezi


Manisa Belediyesi Laleli'deki Atatürk Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı. 2 bin 980 metrekarelik alan üzerine inşa edilen kültür merkezinde spor salonu, sergi holleri, yönetim binası, toplantı odası ve dans salonu...