16 / 04 / 2024

manisa PepsiCo Fabrikası

manisa PepsiCo Fabrikası

Son 10 yılda dünyada 250 milyar dolarlık iş yapan Türk müteahhitler, 2030 yılına kadar 350 milyar dolarlık proje hedefliyor.

Türk müteahhitleri 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendi!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki PepsiCo Fabrikası'nın resmi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk müteahhitlerinin 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendiğini açıkladı.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Akhisar'da 11 milyon TL'ye icradan satılık yem fabrikası tesisi!

Akhisar İcra Dairesi Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Moralılar Köyü, Göbez mevkii, 126 ada, 17 parselde yer alan yem fabrikası tesisini 10 milyon 978 bin 161,96 TL'ye icradan satıyor...

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Türk müteahhitleri 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendi!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki PepsiCo Fabrikası'nın resmi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk müteahhitlerinin 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendiğini açıkladı.

Manisa Saruhanlı'da icradan 3.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Mütevelli Mahallesi'ndeki salça fabrikası ve hizmet binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 961 bin TL olarak belirlendi.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık çimento fabrikası yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Soma'da yapılıyor. Çimento fabrikası binden fazla kişiye istihdam sağlayacak.

manisa PepsiCo Fabrikası Haberi

manisa PepsiCo Fabrikası

Son 10 yılda dünyada 250 milyar dolarlık projeye imza atan Türk müteahhitler, 2030'a kadar 350 milyar dolarlık iş yapmayı planlıyor. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Hem Türkiye hem dünyada zor bir yılın ardından 2019’un umutlarımızın yeşereceği bir sene olacağını düşünüyorum” diye konuştu. 

10 senenin hedefi 350 milyar dolar

Sektörün yakın geleceğe dair projelerini açıklayan Yenigün “Uluslararası müteahhitlik pazarının 500 milyar dolar seviyesinden, 2030’larda 750 milyar dolara çıkması öngörülmektedir. Bu noktadan hareketle son 10 yılda 250 milyar dolarlık iş yapan müteahhitlerimiz için, önümüzdeki 10 senenin hedefi 350 milyar dolarlık yeni projedir. Müteahhitlerimiz, 1972’den bu yana 123 ülkede 380 milyar doları aşan 9 bin...