27 / 04 / 2024

manisa projeleri 2016

manisa projeleri 2016

MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç’a bağlı 6 mahalleye kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir'in faaliyet raporu meclisten geçti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda 2016 mali yılı faaliyet raporu da oylandı.

manisa projeleri 2016 Haberi

manisa projeleri 2016


MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç’a bağlı 6 mahalleye kanalizasyon çalışması gerçekleştirilecek. 6 mahallenin kanalizasyon sorununa çözüm getirecek çalışmalarla toplamda 11 bin metrelik kanalizasyon ana hattı döşenecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, il genelinde kanalizasyon hattı olmayan ya da çok kötü durumda olan mahallelerden kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kırkağaç’ta ilk aşamada 6 mahallenin belirlendiğini belirten Genel Müdür Koç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla başlayacak olan çalışmayla Bademli, Çobanlar, Fırdanlar, Gökçukur, Kocaiskan ve Kuyucak Mahallelerine kanalizasyon hattı döşenecek” dedi. 6 mahallede toplamda 11 bin metrelik kanalizasyon ana hattının döşeneceği bilgisini veren Genel Müdür Koç, “Bademli’de 2 bin 40 metre, Çobanlar’da bin 770 metre, Fırdanlar’da...