20 / 04 / 2024

Manisa sanayi yatırımı

Manisa sanayi yatırımı

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Manisa'ya yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği'nin organizasyonuyla, Yunusemreli Mahalle Muhtarları ile buluştu. Toplantıda yatırım ve projelerden bahsedildi.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Tiryakiler Grubu'ndan Manisa'ya 130 milyon TL'lik yatırım!

Tiryakiler Grubu Manisa Organize Sanayi (MOSB) 5. kısımdaki 2017 yılında açılacak fabrikasının temelini törenle attı. Mehmet Tiryaki, fabrikaya yapılacak yatırımın 130 milyon lirayı bulacağını söyledi.

Selçuk Özdağ'dan Manisa'ya yatırım sözü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı, Özdağ göletlerin ve barajların yapıldığını da belirtti...

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Manisa sanayi yatırımı Haberi

Manisa sanayi yatırımı

MTSO Başkanı Aşut, yazılı bir açıklama yaparak, İçel iş dünyasının yaşadığı sorunlar ve beklentileri ile Türkiye’nin ekonomik hedeflerini değerlendirdi. Geçtiğimiz hafta İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde İçel markalarının geçmiş yıla göre sıralarını yükselttiklerini vurgulayan Aşut, bu gelişmeye çok sevindiklerini kaydetti.


Bu listeyi çok önemsediklerini, ancak listede yer alabilmek için sanayi kuruluşlarının başvuru yapması gerektiğini birçok sanayicinin bilmediğine dikkat çeken Aşut, sanayicilere başvuruda bulunmaları konusunda çağrı yaptı. İSO 500 listesinde merkezden belirleme yapılmadığına işaret eden Aşut, “Bu listede var olmak için mutlaka sanayicimizin başvurması gerekiyor. Bu listede olabilecek çok daha fazla İçel sanayi markası varken, sanayicilerimiz başvurmadığı ve gereken bilgileri paylaşmadığı için bu listede bulunan birçok sanayi kuruluşundan büyük olmasına rağmen listede...