29 / 03 / 2024

Manisa Saruhan birinci derece arkeolojik sit alanı

Manisa Saruhan birinci derece arkeolojik sit alanı

Manisa'nın Saruhan'da birinci derece arkeolojik sit alanı içinde kalan zeytin tarlasında define araması yapıldı...

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Shell Petrol İstasyonu 5.4 milyon TL'ye icradan satışa çıktı!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy mahallesinde yer alan Shell Petrol İstasyonu ve müştemilatı 5 milyon 486 bin 295 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Akgedik 2. Etap'ta sona gelindi!

TOKİ tarafından Manisa Akgedik’te 4 bin 600 konutluk proje geliştiriliyor. İkinci etabından sona gelinen projede birinci etap bitme aşamasında.

Manisa Saruhan'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

TOKİ Manisa Akgedik'in 2. etabında basına konut müjdesi!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Yunusemre Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Manisa’da görev yapan basın mensupları Saruhan Otel’de akşam yemeğinde ağırlandı.

Manisa'da Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi!

Yunusemre Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Atölye çalışması düzenlendi. Saruhan Otel’de düzenlenen atölye çalışmasına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya da katıldı.

Manisa Prime projesi tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Saruhan otel önünde atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" otel ve AVM projesinin Belediye Meclis üyelerine tanıtımı yapıldı.

Manisa'ya 5 yıldızlı Manisa Prime Oteli geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Saruhan Otel önünde bulunan arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" adlı otel ve alışveriş merkezi projesi tanıtıldı. 130 milyon liralık yatırımla 210 odalı olacak.

TOKİ Manisa Yunusemre'de konut inşa edecek!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde TOKİ Başkanlığınca 30 Eylül'de ihalesi yapılacak olan bin 158 konutluk birinci etabın ön onayı alınmak üzere belediyeye gönderildiği, projenin incelenerek İmar ve Şehircilik birimleri tarafından onaylandığı açıklandı.

Manisa'da icradan 43.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa'da dönemin Belediye Başkanı Bülent Kar tarafından belediye hizmet binası yapılması planlanan Saruhan Otel önündeki arsa satılıyor.Söz konusu arsanın satış bedeli 43 milyon 586 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Saruhan birinci derece arkeolojik sit alanı Haberi

Manisa Saruhan birinci derece arkeolojik sit alanı
Manisa'nın Saruhan ilçesinde birinci derece arkeolojik sit alanı içinde kalan zeytin tarlasında define araması yapıldı. Arsayı kepçeyle kazarak çalışma yapan 4 kişi gözaltına alındı. Arsada 2 metre derinliğinde kazı...