26 / 04 / 2024

Manisa Selendi asfalt

Manisa Selendi asfalt

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Selendi ve Kula arasına asfalt!

İl genelinde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile yolları yenileyen ve konforlu hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgedeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

İl genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.

Manisa'daki 248 proje yarın açılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Selendi, Alaşehir, Salihli ile Turgutlu belediyelerinin hayata geçirdiği 803 milyon liralık 248 projenin açılışını yarın yapacak.

Manisa'ya 803 milyonluk 250 proje!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde 803 milyon lira maliyetli 250 projenin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yapacağını söyledi.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Selendi asfalt Haberi

Manisa Selendi asfalt


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,  çalışma başlatılan yolun kısa sürede 18 kilometresinin tamamlandığına dikkat çekerek iki ilçe arasındaki ulaşımın daha kolay ve modern bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 42 kilometre uzunluğundaki yolda başlatılan çalışmalarda 18 kilometrelik kısmın tamamlandığına dikkat çekerek, “Ekiplerimiz hem Selendi, hem de Kula tarafından çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yol ile ilgili halkımızın yoğun talebi vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün...