24 / 04 / 2024

manisa Soma Konutları

manisa Soma Konutları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Akhisar'da 240 taksit!

TOKİ'nin Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Akhisar projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Akhisar 2022 ucuz konut projesi...

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

manisa Soma Konutları Haberi

manisa Soma Konutları


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Soma’da 2 yıl önce kömür madeninde yaşanan felakette şehit 301 madencinin yakınları için inşa edilen konutların altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce konutların bulunduğu Turgutalp Mahallesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyen MASKİ, mahallenin 7 bin 500 metrelik içme suyu hattının şebeke bağlantılarını da yaparak konutların altyapı eksiklerini gideriyor.

“Madencilerimizin yakınları bizlere şehitlerimizin emaneti”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Soma’daki maden faciasında şehit düşen 301 madencinin yakınları için inşa edilen konutların altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Coşkun, “Daha dün yaşanmış gibi acılarını yüreğimizde taşıdığımız maden faciasında şehit düşen 301 madencimizin yakınları için yapılan konutların altyapı çalışmalarını adım adım tamamlıyoruz. Ekiplerimiz tarafından daha önce yapılan çalışmalarla...