23 / 04 / 2024

manisa spor salonu projeleri

manisa spor salonu projeleri

Salihli halkını sevindirecek spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun protokolünü imzalayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ‘birlikten kuvvet doğar’ mesajı verdi.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Manisa Turgutlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu tamamlanıyor

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Turgutlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde sona gelindi.

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu zamanında tamamlanacak!

Haziran ayında temeli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nda sona yaklaşılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da 14 bin 325 metrelik alanda Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesinin inşaatını sürdürüyor. Turgutlu gençliğinin merakla beklediği projede adım adım sona yaklaşılıyor.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Atatürk spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Manisa Salihli Spor Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

manisa spor salonu projeleri Haberi

manisa spor salonu projeleri


Salihli’nin yıllardır hayal ettiği spor salonu ve kapalı yüzme havuzu Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle yapılacak. Salihli’ye kazandırılacak proje ile ilgili protokolün imza töreni Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamında yapıldı. Spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu protokolünü imzalayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, birlikte yapılacak hizmetlerle Salihli’nin daha da gelişeceği mesajını verdi.

Salihli’ye Armağan Olsun

Başkan Ergün, geçtiğimiz aylarda Manisa’ya kazandırılan kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu hatırlatarak, bu tesisin aynısının Salihli’ye yapılacağını açıkladı.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile uyumlu çalıştıklarını dile getiren Başkan Ergün, birlikte kuvvet duyar sözü ile başarıyı yakaladıklarını söyledi. Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir belediyesi ve Salihli Belediyesi teknik ekiplerinin yaptığı görüşmeler ve varılan mutabakatla Manisa...