18 / 04 / 2024

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında son durum

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında son durum

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediye 5 taksitle üç iş yeri satacak!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı.

Belediye o ilde 5 taksitle 6 iş yeri satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan altı adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında son durum Haberi

Manisa Turgutlu Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında son durum

Spora ve sporcuya tam destek düşüncesinden hareketle ilçede yükselecek spor kompleksi, spor alanındaki beklentiyi karşılayarak Turgutlu'nun geleceğine yapılan en büyük yatırımlar arasında yerini alacak. Turgutlu gençliğine verdikleri sözü yerine getirecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarım ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, dev spor kompleksi hakkında bilgi verdi. Turgutlu spor camiasının beklentisini karşılamak adına Büyükşehir Belediyesi ile masaya oturduklarını söyleyen Başkan Şirin, "Biz Turgutlu'nun sporun her alanında yıllardır süregelen başarı çıtasını biliyoruz. Bu çıtayı Ege Bölgesi'nde ve tüm Türkiye'de ses getirecek noktaya taşımak adına büyük bir ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz spor kompleksini hayata geçirmek için girişimde bulunduk. Belediye Meclisimizce de kararını aldığımız projeye dair Büyükşehir Belediyesi'nin eşfinansman desteğini aldık. İlk adımları attık ve bugün geldiğimiz noktada projenin ihale süreci başlamış oldu" dedi. 


Turgutlu...