27 / 04 / 2024

Manisa Veziroğlu Mahallesinde sosyal tesis yapılacak

Manisa Veziroğlu Mahallesinde sosyal tesis yapılacak

Şehzadeler Belediyesi eylül ayı olağan Belediye Meclis toplantısında yapılacak yatırımlar görüşüldü. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesi'nde yapılacak sosyal tesisin müjdesini verdi.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

O ilde yüzde 25 peşin 5 ay taksitle arsa satıyor! Sakın kaçırmayın...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahallesinde yer alan 6 adet arsayı yüzde 25 peşin 3 ay taksitle arsa satıyor. İşte detaylar...

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kartal ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi şirketinin merkez naki bugün gerçekleştirildi. Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde çalışmalar başladı!

Ankara Saraçoğlu mahallesinde Güryapı şirketinin iş makineleri çalışmalara başladı. Emlak Konut GYO ile imzalanan sözleşme kapsamında 364 milyon 250 bin TL bedelle 'aslına uygun restorasyon' yapılıyor. 

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesinde inşa edilecek olan sosyal konutlarda daire vererek anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin boşalttığı yerlerinin yıkım çalışması alanı gezerek incelemeler yaptı. 

Manisa Veziroğlu Mahallesinde sosyal tesis yapılacak Haberi

Manisa Veziroğlu Mahallesinde sosyal tesis yapılacak

Başkan Çelik, "Veziroğlu Mahallemizde yepyeni bir hizmetin müjdesini halkımıza vermek istiyorum. Altyapı çalışmaları tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri, mülkiyeti belediyemize ait olan bir alanda yapılacak. Veziroğlu Mahallemizin 22 bin 100 metrekare alan üzerinde yapılacak Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri yapım işinin planlama ve ruhsat işlerini tamamlamış bulunmaktayız. İşin yapılması konusunda gerekli finansmanı İller, kamu ve özel bankalarla kredi görüşmeleriyle konu meclisimizin görüşüne sunulmuştur. Bu noktada meclisimiz vermiş olduğu olumlu karar için çok teşekkür ediyorum" dedi. Toplantıda görüşülen maddeler arasında yer alan mahallelere parke taşı döşenmesi, çocuk oyun parkı yapılması ve Veziroğlu Sosyal Tesis projelerine finansman sağlamak amacıyla Belediye Başkanı'na borçlanma yetkisi verildi.


Yeni...