19 / 04 / 2024

Manisa Yeni Hizmet Binası ne zaman yapılacak

Manisa Yeni Hizmet Binası ne zaman yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da inceledi...

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı!

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı ve inşaata başlamaya hazır hale getirildi.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Manisa Yeni Hizmet Binası ne zaman yapılacak Haberi

Manisa Yeni Hizmet Binası ne zaman yapılacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeni Büyükşehir Belediyesi Binası için eski otogarda yıkım çalışmalarına başlandı.  Yıkım çalışmalarını, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve Spilaş A.Ş Genel Müdürü Uğur Doruk yerinde inceledi.

Yıkım çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski otogarımızın bulunduğu alanda Yeni Büyükşehir Hizmet Binamız, Pazar Yeri ve Otopark kompleksi için yıkım çalışmalarına başladık. Yeni binamızın avam projeleri çizildi, şu anda uygulama projeleri yapılıyor” diye konuştu.

‘Dev Kompleks Olacak’

Gençoğlu, “Yeni Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’nın konuşlanmasıyla birlikte bu alanda dev bir tesis hizmete açılacak. Büyükşehir Belediye hizmet binasıyla, otoparkıyla ve pazar yeriyle Manisamıza yakışır bir tesis kazandıracağız. Yeni hizmet binamız, Manisa’mıza hayırlı olsun. Çalışmaların başlanmasından dolayı çok mutluyuz.  Başlamak...