25 / 04 / 2024

Manolya Teknik iletişim

Manolya Teknik iletişim

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire tiplerinib 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Metropark Evleri iletişim!

1.270 adet daireden meydana gelen Metro Park Evleri Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Metropark Evleri iletişim için 444 10 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri!

Toplam 4 bin 979 adet daireden oluşan projede ödeme planı kapsamında 0 faizle 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim!

Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Manolya Teknik iletişim Haberi

Manolya Teknik iletişim

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Cemal    Kavrar tarafından kuruldu.

Manolya Teknik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...