29 / 03 / 2024

Mantostone

Mantostone

Kale Grubu'nun geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile bir ilk...

Kale Mantostone ile mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor!

Kale’nin yenilikçi ürünü ‘Mantostone’, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor.

Kale'den yeni Mantostone ısı yalıtım levhası!

KALE'NİN geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan "Mantostone", yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Yeni mantolama ürünü Kale Mantostone!

Kale Grubu'nun geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile bir ilk...

Kale Mantostone ile daha hafif ve daha dayanıklı mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Kale Mantostone ile kusursuz mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve de uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Mantostone ısı yalıtımında kusursuz mantolama seçeneklerini sunuyor!

Kale’ nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, daha dayanıklı ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor...

Mantostone Haberi

Mantostone

Kale Grubu'nun geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan "Mantostone" yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale, inşaat sektörüne yönelik ürün gamında yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Kale'nin yenilikçi ürünü "Mantostone", ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor. 


Şirketin geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor.


Yüksek esneklik ve tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, hava koşullarına, suya ve darbelere karşı dayanıklılığıyla farklılık oluşturan Mantostone, uygulamada sağladığı kolaylıklarla da yapıştırma ve sıva...