23 / 04 / 2024

maraton nedeniyle kapanacak yollar

maraton nedeniyle kapanacak yollar

Vodafone İstanbul Maratonu için geri sayım devam ediyor. Türkiye’nin en büyük katılımlı kitlesel spor organizasyonu, yarın koşulacak. Yarışta maratonun yanı sıra 3 ayrı koşu daha yapılacak....

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

İzmir Pasaport İskelesi bakım nedeniyle kapanacak!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin şehiriçi deniz ulaşımında kullandığı iskelerde başlattığı bakım, onarım, yenileme çalışmaları kapsamında 11 Ağustos Salı gününden itibaren Pasapot İskelesi geçici olarak kullanıma kapatılacak.

22 Kasım'da Ankara'da trafiğe kapanacak yollar!

Başkentte cumartesi günü düzenlenecek “Savaşa ve IŞİD Vahşetine, Erkek Egemenliğine, Kadın Katliamına, Nefret Cinayetlerine Karşı Kadın Mitingi” nedeniyle bazı yollar trafiğe kapanacak. İşte kapanacak yollar...

Ankara'da cumartesi bazı yollar trafiğe kapanacak!

Başkentte cumartesi günü düzenlenecek "Savaşa ve IŞİD Vahşetine, Erkek Egemenliğine, Kadın Katliamına, Nefret Cinayetlerine Karşı Kadın Mitingi" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapanacak. İşte o yollar...

Marmaris'te yangın nedeniyle bir site boşaltıldı!

Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltılıyor, ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

Giresun'da sağanak yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Doğankent ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak nedeniyle ilçe merkezindeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Su baskını yaşanan evlerde vatandaşlar itfaiye yardımıyla tahliye edildi.

Trabzon'da şiddetli yağış nedeniyle yollar kapandı!

Trabzon'da etkili olan sağanak ve dolu, Şalpazarı ilçesinde hasara neden oldu. Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. İlçe merkezinde park halindeki bir iş makinesi, akıntıya kapılarak devri

Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi. Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

FSM'de bir şerit kapanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü' nde ( FSM ) bakım ve onarım çalışmalarının başlayacağını söyledi. FSM' de bir şerit kapanacak...

Geç teslim nedeniyle sözleşme feshi!

Satıcı ile tüketici arasında akdedilen sözleşme gereğince teslim edilmesi gereken sürede malın veya hizmetin teslim edilememesi durumu sözleşmeye aykırı oluyor. Peki, geç teslim nedeniyle sözleşme feshi mümkün müdür?

Gazipaşa yolu kapanacak mı?

Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu. İmar planı ve 3194 sayılı yasanın 18'inci maddesi halen uygulanmadı.

Diyarbakır'da olaylar nedeniyle okullar tatil edildi!

IŞİD karşıtı gösteriler nedeniyle Diyarbakır merkez Bağlar, Kayapınar, Sur, Yenişehir,Bismil, Silvan ve Lice'de sokağa çıkma yasağı getirildi. Okullar da bir gün süreyle tatil edildi.

İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor!

Üniversite - iş dünyası birlikteliğine örnek olan İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor. Üniversite yönetimi, çok sayıda buluşa imza atan 50 girişimciye kapıyı gösterdi...

maraton nedeniyle kapanacak yollar Haberi

maraton nedeniyle kapanacak yollar


Tarihte kıtalararası koşulan ilk yarış olma özelliğine sahip Vodafone İstanbul Maratonu, 1979’dan bugüne kesintisiz olarak her yıl düzenleniyor. 


Geçtiğimiz yıl ilk kez “altın kategori”de koşulan maraton, dünyanın en iyi maratonları sayılan "World Marathon Majors" ligine girme hedefiyle koşulacak. Organizasyon bu yıl da 42 kilometrelik maratonun yanı sıra 15 ve 10 kilometre koşuları ile halk yürüyüşü olmak üzere dört ana kategoride gerçekleşecek. Vodafone İstanbul Maratonu’nun koşu etkinlikleri yarın tamamlanacak.


35. Vodafone İstanbul Maraton Koşusu yarın 42.195 km'lik Maraton Koşusu ile birlikte 15 ve 10 kilometrelik koşu ve 8 kilometre olan Halk Yürüyüşü de yapılacak. Koşuların startları saat 09.00'dan itibaren Boğaziçi Köprüsü'nün yaklaşık 300 metre gerisinden kısa aralıklarla verilecek.


35. Vodafone İstanbul Maratonu 100 ülkeden yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla yarın start alıyor. Atletler,...