19 / 04 / 2024

Mardan Palace eğlence parkı

Mardan Palace eğlence parkı

BÜNYESİNDE Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal'in Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Eğlence parkı için 400 milyon dolar harcanacak...

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Mardan Palace Mart 2018'de açılıyor!

Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor. Dolmabahçe, Anadolu ve Avrupa olmak üzere üç kısımda 546 odadan oluşan Mardan Palace, Mart 2018'de açılıyor.

Mardan Palace Halk Bankası'nın!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedelle satın aldı.

Mardan Palace'ın sahibi kim?

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı

Mardan Palace Hotel kime satıldı?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.4 milyar dolara mal olan otel 'kelepir' fiyata el değiştirdi.

Mardan Palace Hotel 360 milyon TL'ye satıldı!

Antalya’da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

Halkbank, Mardan Palace oteli satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace yeni sahibini buldu!

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel satıldı.

Mardan Palace'ın satışı gerçekleşti!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace Hotel'i icradan Halk Bankası satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace Otel icradan satıldı!

Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace Otel, Antalya 6. İcra Dairesi’nde icradan satıldı. İcradan satılan Mardan Palace otelin yeni sahibi 360 milyon 50 bin TL bedel ile Halkbank A.Ş. oldu.

Halk Bankası, Antalya Mardan Palace Otel'in yeni sahibi!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı.

Mardan Palace eğlence parkı Haberi

Mardan Palace eğlence parkı

BÜNYESİNDE Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal'in Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Şu anda Kundu'da bulunan Mardan Palace'nin sahibi Telman İsmailov'a ait golf sahası olarak ayrılan 1000 dönümlük alanın yüzde 50'sini satın aldıklarını belirten Kilit, bu alana Ismailov ile ortaklaşa büyük bir eğlence merkezi yapmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. ABD'de bulunan ve eğlence sektöründe tecrübeli olan Foreks şirketi ile anlaşma yaptıklarını duyuran Kilit. "O arazide ciddi bir eğlence parkı planlıyoruz. Planlar hazırlanıyor. 3 bölüm halinde yapacağımız eğlence parkının birinci bölümü için 400 milyon dolar harcanacak. Burasının Disneyland olması için şirket yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşırsak Disneyland olacak. Yoksa başka bir ad ile işletilecek. 2017 yılında hizmete sokmayı bu eğlence merkezi ile Antalya'da alternatif...