25 / 04 / 2024

mardin koru projesi

mardin koru projesi

British Council tarafından destek verilen ve Kültürel Mirası Koruma Derneği ile Edinburgh World Heritage'nin gerçekleştirdiği Kültürel Mirasın Korunmasında KORU Projesi kapsamında Mardin’de yıkılma tehlikesi bulunan eski bir taş ev yenilendi.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Estonşehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Polatyol tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Eston Şehir Koru projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesi için düğmeye bastı.

mardin koru projesi Haberi

mardin koru projesi

Dünyanın en büyük yardım kuruluşları arasında bulunan British Council tarafından destek verilen ve Kültürel Mirası Koruma Derneği ile Edinburgh World Heritage tarafından beraber gerçekleştirilen Kültürel Mirasın Korunmasında Kapasite Geliştirme (KORU) Projesi kapsamında Mardin’de yıkılma tehlikesi olan eski bir taş ev belirlendi.

Hürrriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dernek üyesi mimarlar ‘Tamirevi’ ismi verilen taş evde 10 aydır hızla çalışıyor. Koru projesinde Mardin’de bulunan taş ustaları da İskoçya’nın başkenti Edinburgh’a götürülerek eğitildi. Ustalar aynı zamanda Tamirevi’nin restorasyonunda çalışmalarda bulundu. Restorasyon çalışmaları kapsamında ‘korunması gerekli kültür varlığı’ olarak tescilli olan taş evin yıkılan ve hasar gören kısımları onarıldı. Binada bulunan kullanılmayan birçok bölüm onarılıp hizmete sunuldu. Çalışmalarda yapıda bulunan enerji verimliliğinin sağlanması ön planda tutuldu. Proje kapsamında binanın çatısı güneş panelleri ile donatılarak elektrik...