18 / 04 / 2024

marmaray koordinatörü ayhan ufuk kınık

marmaray koordinatörü ayhan ufuk kınık

Mimar ve Mühendisler Grubu’nun düzenlediği Bizbize Konuşmalar etkinliklerinin 03 Ekim 2012 Çarşamba günkü konuğu “Multi Disipliner Projelerde Yönetim Yaklaşımı Ve Yenikapı Transfer Noktası” konusu ile Marmaray Koordinatörü Ayhan Ufuk Kınık oldu...

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

İkinci elde fiyat köpüğü bitti, otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem “Artık kredi çıkmıyor, faizler yüksek. Otomobili ihtiyacı olan alıyor” derken, Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Talep biraz sıfıra doğru kaydı” ifadesini kullandı.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Kentsel dönüşüm kredi limitinin yükseltilmesi sektörü hareketlendirecek!

Kentsel dönüşümü hızlandırmak için hak sahiplerine verilen kredi limitleri güncellendi. Konut yapım kredisi 125 binden 200 bin TL’ye çıkartıldı. Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, alınan kararın inşaat sektörünü hareketlendirerek dönüşümü hızlandıracağını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı.

TKDK'dan imar barışı çağrısı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, imar barışının girişimciler için bir fırsat olduğunu belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

marmaray koordinatörü ayhan ufuk kınık Haberi

marmaray koordinatörü ayhan ufuk kınık

MMG Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Yenikapı bağlantı noktası ve çalışmalar sürecinde bulunan tarihi kalıntılar konusunda konuşan Kınık, Yenikapı ve çevresinde projeyle birlikte gerçekleşecek yenilikler ve değişimler hakkında da bilgiler verdi.


Günümüzde otoyol, enerji santralı, metro gibi temel alt yapı yatırımlarının realize edilmesinde ya da işletilmesinde özel sektörün rolünün geniş bir paya sahip olduğunu belirten Kınık, ayrıca temel altyapı yatırımları konusunda; “İnşaat sektörü ağırlıklı temel alt yapı yatırımlarında; finansmandan, tasarıma; tasarımdan uygulamaya, işletme aşamasına geçiş,işletme dönemi, işletme dönemi sonunda yatırım ya da işletmenin durumuna kadar çok uzun bir dönem, proje yöneticisinin karşı karşıya kaldığı konular olacaktır.” diye konuştu.


“Bir mühendislik projesi, kültür projesine dönüştü”


Tarihi Buluntular ve bu buluntular ışığında konuşan Kınık, Yenikapı’daki tarihi bulguların doğa tarafından kendi kuralları içersinde 10 bin yıl...