26 / 04 / 2024

marmaray test sürüşü

marmaray test sürüşü

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

Marmaray'ın test sürüşü gerçekleştirildi!

İstanbul’un iki yakasını denizin altından birbirine bağlayan Marmaray’da ilk test sürüşünü Başbakan Erdoğan, Bakan Yıldırım ve Başkan Topbaş yaptı. Erdoğan, projenin 29 Ekim’de açılacağını hatırlattı...

Marmaray'ın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu proje sadece İstanbul ' un ve Türkiye'nin projesi değil, aynı zamanda Pekin-Londra hattını birbirine bağlayacak dev bir proje" dedi.

Marmaray'da test sürüşü bugün başlıyor!

Asrın projesi Marmaray’ da bugün test sürüşleri başlıyor. Temeli 2004 yılı Mayıs ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan Marmaray’ın ilk etabı 29 Ekim’de açılacak.

Marmaray'da test sürüşleri yarın başlıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Marmaray'da test sürüşleri başlıyor. İlk Marmaray vagonunun bugün tünellere indirilmesi ve 2 Ağustos'ta test sürüşünün başlaması beklenirken, Sirkeci Garı'nda bekletilen vagonlarda son kontroller yapılıyor.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda ilk test sürüşü yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ilçeden geçecek 13 istasyona sahip Dudullu-Bostancı Metrosu'nun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabı için test sürüşleri bugün itibariyle başlıyor. 

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metrosunda test sürüşleri 8 Kasım'da başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro hattının ilk etabında test sürüşleri 8 Kasım itibariyle başlıyor.

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

marmaray test sürüşü Haberi

marmaray test sürüşü



Transfer istasyonları Avrupa Yakası'nda Halkalı, Kazlıçeşme ve Yenikapı, Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme, Bostancı, Maltepe, Pendik ve Gebze olarak belirlenen projenin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının da tavan yapması bekleniyor. 29 Ekim'de Kartal-Kadıköy Hızlı Tren Hattı ile eş zamanlı olarak tamamlanması hedeflenen Marmaray projesi henüz test aşamasında bile bölgedeki konut fiyatlarını yüzde 30 etkiledi. 


 İstanbul'da hayata geçirilen her ulaşım projesi, hitap ettiği bölgelerde gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor. Bunun en güzel örneği ise henüz fizibilite aşamasındayken bile bölgedeki konut fiyatlarına en az yüzde 20 prim yaptıran Avcılar- Beylikdüzü metrobüs hattı olmuştu. EVA Gayrimenkul değerleme uzmanı Gökçen Taşkın, raylı sistemlerin konut projelerinin değerleri üstünde çok büyük etkisi olduğunu ifade etti. 


Taşkın, buna örnek olarak Kadıköy-Kartal metro hattı civarındaki yüksek değer artışını gösterdi. Üsküdar- Sancaktepe metro hattı ve Marmaray'ın...