29 / 03 / 2024

marmaris belediyesi yat limanı

marmaris belediyesi yat limanı

Marmaris'te bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" Fuarı'nda milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı. Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuara, vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösterdi...

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeye ait 12 adet parkur alanı kiraya veriliyor! 50 bin 400 TL teminatla lüks semtte ticaret yapın!

Marmaris Belediyesi 12 adet parkur alanı kiraya verdiğini duyurdu.  50 bin 400 TL’den başlayan teminatlarla lüks semtte işletmeni olsun! İşte detaylar…

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Marmaris Belediyesi, kiracısı olan esnafa koronavirüs salgını süresi boyunca kira ödemelerinde indirim yapacak. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

marmaris belediyesi yat limanı Haberi

marmaris belediyesi yat limanı


Marmaris'te bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" Fuarı'nda milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı.


Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuara, vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösterdi.


Fuarın komite başkanı Cem Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuara 52 yat ile farklı ülkelerden yaklaşık 100 acentenin katıldığını söyledi.


Mürettebatlı yat kiralamayla ilgili düzenlenen etkinliğin yurt dışında Karayipler, İtalya ve Yunanistan'da yapıldığını belirten Boz, "Etkinliğin dördüncüsünün de Marmaris'te yapılmasından dolayı gururluyuz. Burada yurt dışından gelen acentelerle yerli acentaları buluşturup ileride çalışacakları bir iş ortamı oluşturuyoruz. Amacımız yat kiralama konusunda pazar oluşturarak ülkemizin tanıtımını ve turizmden aldığı payın artmasını sağlamak. Bu fuar bu anlamda Türkiye'deki büyük bir boşluğu dolduran bir fuar" dedi.


Boz, fuarda kiralık yatları yurt dışındaki acentalarla buluşturduklarını...