25 / 04 / 2024

Marmaris Karacasöğüt iskele

Marmaris Karacasöğüt iskele

Kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris' in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi' ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Marmaris Söğüt'te imar barışı mağduriyeti!

İmar Barışında sürenin dolmasıyla beraber çelişkili kararlar alındı ve mağduriyetler yaşandı. Fırsat bu fırsat diyerek el altından otelindeki oda sayısını artıranlar, inşaat alanını yatay ve dikey olarak genişletenler, tarım arazilerini talan eden yaşların yanında kurular da yanıyor.

Marmaris'teki onlarca otel satışta!

Türkiye'de geçtiğimiz yaz sezonunun çok iyi geçmesine Muğla’nın Marmaris İlçesinde onlarca otel satış listesine kondu.

Marmaris Okluk Koyu'nun kamulaştırılacağı iddiaları TBMM'de!

Marmaris Okluk Koyu'nun kamulaştırılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayı için kamulaştırma mı yapılacak?

Marmaris Okluk’taki Cumhurbaşkanlığı yazlık konutunun etrafındaki özel mülklerin de “güvenlik” gerekçesiyle kamulaştırılacağı iddia edildi.

Asil Yapı Grup İnşaat İskele Proje Taahhüt Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Yapı Grup İnşaat İskele Proje Taahhüt Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

3. havalimanına Doka'dan 300 tır kalıp ve iskele!

Türkiye'nin en önemli projelerinden olan ve ilk etabının yüzde 64.5'i tamamlanan İstanbul’un yeni Havalimanı'ndaki inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu önemli projenin yüklenici firmaları Doka Kalıp İskele güvencesinde ilerlemeyi tercih etti.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kocaeli Başiskele'ye 15 Temmuz Parkı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi kahraman Türk milletini, zengin görselleriyle gelecek nesillere anlatacak olan en anlamlı parklardan birini kente kazandırmak adına çalışmalara başladı.

Marmaris'te kaçak otel inşaatı devam ediyor!

Marmaris Bozburun’da denize sıfır, kaçak yapılan otel kaymakamlığa ve valiliğe yapılan şikâyetlere rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Marmaris Karacasöğüt iskele Haberi

Marmaris Karacasöğüt iskele

Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından her türlü tasarrufu Muğla Çevre Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi'ne (MUÇEV) devredilen ve kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris'in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi'ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi. İhalenin ertelenme gerekçesi ise açıklanmadı. 


Ramazan ayına denk gelen 2006 yılı Ekim'inde Marmaris'in Bördübet Mevkisi'ndeki Golden Key Otel'e yerleşen dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatilini uzatarak Ramazan Bayramını da Marmaris'te geçirdi. 


Erdoğan, 30 kişilik bir grupla, temiz denizi, bol balığı ile ünlü Selimiye Köyü'nde Sardunya Restoran'a geldi. Restoranın iskelesine tekneden zorlukla inen Erdoğan, köyün 15 yıllık muhtarı Bayram Şahin'in dile getirdiği sıkıntılarda önceliği iskeleye tanıdı. 


Başbakan, Selimiye'ye iskele yapılması için ödenek çıkartılması talimatını verdi. Özel Çevre Fonu'ndan gönderilen 750 bin TL ödenek...