25 / 04 / 2024

marmaris keyland otel

marmaris keyland otel

Dünyanın en çok para harcayan işadamı Roman Abramovich, geçen yıl Marmaris'e gelerek araştırdığı otel için tam 17 milyon dolar ödedi.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Marmaris'te 68.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Marmaris 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla Marmaris'te yer alan 4 yıldızlı oteli 67 milyon 750 bin 61 TL bedelle satışa çıkardı.

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

marmaris keyland otel Haberi

marmaris keyland otel

YAKLAŞIK 13 milyar dolarlık servetin ve İngiliz Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich, Marmaris'te 16 yıldır inşaat halindeki 10 katlı Keyland isimli oteli 17 milyon dolar'a satın aldı. Abramovich, 10 milyon dolarlık ek yatırımla oteli tamamlayacak. Rus işadamı, 2006'da aynı oteli satın alma girişiminde bulunmuş, tamamlanabilmesi için yatırım gerektiğinin belirtilmesi üzerine düşünmek için Marmaris'ten ayrılmıştı.

ÜNLÜ işadamının üzerinde bir de helikopter bulunan 112 metrelik süper lüks Le Grand Bleu adlı yatı, dün saat 11.30'da Marmaris Koyu'na demirledi. Abramovich, geçen yıl almadığı otelin projelerini inceledi. 10 katlı, 227 odalı ve 454 yatak kapasitesine sahip olacak oteli, bu kez 17 milyon...