29 / 03 / 2024

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.



Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel ve devremülk projesinin 5,5 milyar TL aktif büyüklüğü bulunan Kızılbük GYO'nun ilk projesi olarak dikkat çekiyor. 

"Kızılbük Thermal Wellness Resort" isimli projenin iç ve dış pazara hitap eden bir devremülk inşaatı olduğu öğrenildi.

Bölgede devam eden inşaat çalışmalarını yakından takip eden Marmaris Kent Konseyi, Milli Park içindeki inşaatta dinamit patlatıldığını, deniz ve orman ekosistemine zarar verildiği ifade etti.

Bianet'in haberine göre; Marmaris Milli Parkı’nda yapılmak istenen otel ve devremülk projesine ÇED Gerekli Değil raporu, 2021 yılında Marmaris'te gerçekleşen büyük orman yangınından beş gün sonra Muğla Valiliği tarafından verilmişti.

Marmaris Kızılbük Koyu nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön