26 / 04 / 2024

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.



Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi nedir?

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) sitesinde yer alan bilgilere göre otel ve devremülk projesinin detayları şöyle açıklanıyor:

Marmaris Kızılbük Koyu nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Marmaris Kızılbük Projesi 2 adet parsel üzerinde 4 etaptan oluşuyor. Proje alanında devre mülkler, otel, çarşı, sosyal alanlar ve termal tesis yer alacak.
Projenin toplam inşaat alanı 280.373.54 m². Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde toplam 1389 devre mülk olacak.

Ayrıca: 205 odalı otel, AVM, 260 adet devremülk villa ünitesi, aqua park, 4 ayrı plaj bölgesi, macera parkı, açık ve kapalı havuzlar bulunacak.

Projenin yapılmak istendiği İçmeler Mevkii, Marmaris Koyu'nun güneybatısında yer alıyor. İçmeler'de geniş bir halk plajı, çok sayıda otel ve farklı meskenler var. Denize sıfır konumunda olan 2818 parselin karşısında Keçi ve Cennet Adaları var. Proje sahasında pek çok el değmemiş doğal yapı var.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön