26 / 04 / 2024

marmaris koylarında tonozlamaya ihtiyaç duyulan yerler

marmaris koylarında tonozlamaya ihtiyaç duyulan yerler

Marmaris Deniz Ticaret Odası ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında "Marmaris Deniz Turizmi Envanter Çalışması" projesinin hibe sözleşmesi imzalandı. Projenin üç ay sürmesi bekleniyor...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Marmaris'te kaçak yapı soruşturması için karar!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında Marmaris'te başlayan kaçak yapı soruşturmasını kaleme aldı. 

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Marmaris'te konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Marmaris'te koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum yanan konutlar yerine inşa edilecek konutların yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Marmaris Kemeraltı'nda 48.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Marmaris Kemeraltı'nda yer alan 4 katlı binayı 48 milyon 904 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

marmaris koylarında tonozlamaya ihtiyaç duyulan yerler Haberi

marmaris koylarında tonozlamaya ihtiyaç duyulan yerler


Marmaris Deniz Ticaret Odası ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında "Marmaris Deniz Turizmi Envanter Çalışması" projesinin hibe sözleşmesi imzalandı. Oda tarafından, GEKA'ya sunulan ve 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında destek kazandığı projeyle sorumluluk sahasının deniz turizmi envanterini çıkaracak. Üç aylık sürecek proje kapsamında çıkacak döküm bilgileriyle deniz turizminde sağlıklı bir istatistiki veri ortamı oluşturulacak. Diğer ayağında ise Marmaris koylarının tonozlamaya ihtiyaç duyulan yerleri tespit edilecek.


Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, yaptığı açıklamada GEKA'dan kazandıkları desteğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Mengi, "Bu projeyle İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın faaliyet bölgesindeki deniz turizmine ilişkin potansiyel ortaya konmuş olacaktır. Genel olarak ülkemizi ve özelde söz konusu destinasyonları ziyaret eden turistlerin önemli bir kısmının hem Türkiye hem de bu...