24 / 04 / 2024

Marriott International tesisleri

Marriott International tesisleri

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Marriott International'dan 6 yeni otel geliyor!

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Marriott, Türkiye'de 11 otel açacak!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı Licence, yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Licence, Türkiye'de 11 otel daha açacaklarını aktardı. 

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence Türkiye'de 3 yıl içinde 11 otel daha açacaklarını söyledi. Licence 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Marriott International'a Starwood'ı alması için onay verildi!

AB Komisyonu, Marriott International ile Starwood 'un birleşmesinin rekabetle ilgili bir sıkıntı ortaya koymayacağı ve birleşme sonrasında AB çapında otelcilik sektöründe rekabetin devam edeceğini belirtti.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Marriott International tesisleri Haberi

Marriott International tesisleri

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), 2022'nin sonuna kadar 10 otel açma hedefiyle Türkiye'deki portföyünü genişletme planlarını duyurdu. Planlanan açılışlarla beraber 2022'nin sonuna kadar şirketin Türkiye'deki portföyü sekiz pazarda 43 otel ve 7 binden odaya ulaşacak. Pazara yönelik uzun vadeli odağına vurgu yapan şirket, yakın zamanda Four Points by Sheraton markası altında iki yeni anlaşma imzaladığını duyurdu.

Marriott International Türkiye İş Geliştirme Direktörü Begüm Kaya, “Marriott International'ın Türkiye pazarında başarılı operasyonlarla dolu güçlü bir geçmişi var” dedi. “Zengin marka portföyümüz, birinci sınıf dağıtım ve rezervasyon platformumuz ve kapsamlı sadakat ve seyahat programımız Marriott Bonvoy ile yatırımcılarımızın ve iş ortaklarımızın Türkiye’de bize duydukları güvene minnettarız".

Ülke Genelinde Odaklı Hizmet Tesislerinde Devam Eden Güçlü Büyüme

 Marriott International, Four Points by Sheraton ve Residence Inn by...