19 / 04 / 2024

mart ayı kira artış oranı 2015

mart ayı kira artış oranı 2015

Mesken kira artış hesabında kullanılması zorunlu olan Üretici Fiyat Endeksi, 3 Mart 2015 tarihinde açıklandı. Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %1,20 arttı. İşte Mart ayı kira artış oranları 2015...

Mart kira artış oranı 2015!

Kira döneminin son bulması ve aynı anda yenilenmesi halinde kira bedelinde artış yapılıyor. Konut kiracısına yapılacak artışta kullanılan ÜFE oranları, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki, Mart kira artış oranı 2015 nedir?

Nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu? Kira artış oranı ne zaman açıklanır?

"Nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kira artış oranı ve market alışverişlerinde fiyatlara etki eden enflasyon kararının mart ayında hangi yönde olacağı merak ediliyor. Peki, nisan ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

Martı ayı için zam oranı belli oldu... Bu zam oranından fazlası yapılamayacak dikkat

Mart ayı güncel kira artış oranı belli oldu. Mart ayında enflasyon üzerinin oranında kira artışı yapılamayacak. Ayrıca bilindiği üzere devletin koyduğu yüzde 25 sınırı var.

Mart ayı kira artış oranı ne kadar? Hemen açıklanan bu rakamlara bakın! İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Mart ayı dükkan kira artışı ne kadar oldu? İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023...

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanır? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı?

Nisan ayında açıklanması beklenen mart ayı enflasyon oranlarından önce enflasyon beklentisi açıklandı. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon rakamları, kira artış oranları ve memur maaş zammını da belirliyor. İşte enflasyon rakamlarına dair bilgiler…

Bu ay kira artış oranı ne kadar oldu? 2022 Mart kira zam oranı...

2022 yılı Mart ayı kira artış oranları bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon oranları ile belli oldu. Peki, bu ay kira artış oranı ne kadar oldu?

Mart ayı kira artış oranı! Mart 2022 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

TÜİK, şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon rakamlarının ardından mart ayı kira artış oranı belli oldu. 2022 yılı şubat ayı TÜFE rakamlarına göre hesaplanan mart ayı kira artış oranı, yüzde 25,98 olarak açıklandı.

2022 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı tarafından merak edilen ve en çok araştırılan konular arasında yer alan 2022 Mart ayı kira artış oranları bugün itibariyle belli oldu. İşte 2022 Mart ayı kira artış oranları...

Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı? 2022 Mart kira artış oranı hesaplaması…

Enflasyon rakamlarıyla birlikte kira artış oranı hesaplaması da ortaya çıkıyor. Her ay TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranıyla birlikte ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren kira artış oranları da belirleniyor.

Esnafa mart ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Panora GYO'dan kiracılarına Mart ayı desteği!

Panora GYO'nun bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına 2021 yılı Mart ayı pandemi dönemine özel kira desteği verecek. 

2021 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

mart ayı kira artış oranı 2015 Haberi

mart ayı kira artış oranı 2015

Mart ayı kira artış oranları 2015!

Mesken kira artış hesabında kullanılması zorunlu olan Üretici Fiyat Endeksi; belirli bir referans döneminde ülke ekonomisinde üretimi yapılan ve yurt içine satışa konu olan ürünlerin üretici fiyatlarını zaman içinde karşılaştırarak fiyat değişimlerini ölçen fiyat endeksi olarak tanımlanıyor.


Bu oranlar, her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Mart ayı kira artış oranları, 3 Mart 2015 tarihinde açıklandı. Buna göre, yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %1,20 arttı.


Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2015 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %1,20 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %1,53 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %3,10 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %8,79 artış gösterdi.


Sanayinin dört sektörünün bir önceki aya göre değişimleri; madencilik ve...