04 / 05 / 2024

Martaş haciz

Martaş haciz

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizle boğuşuyor. Konu ile ilgili olarak ise Kurt'tan açıklama geldi.

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

İflas durumuna gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki villasına haciz geldi. Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapılıyor.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketlerine ve gayrimenkullerine haciz konuldu. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. 

Muratpaşa Belediyesi'nden haciz açıklaması!

İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ve bugün gerçekleştirilmek istenen haciz işlemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Miras paylaşımında haciz nasıl gelir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Miras paylaşımında haciz nasıl gelir?'' sorusunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

Neymar'ın gayrimenkullerine haciz geldi!

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında 6 bölgedeki çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Eve haciz yasası 2016!

Haciz, alacaklıların borçlulardan borcunu yasal yollardan tahsil ettiği bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Peki, eve haciz gelir mi? Gelirse ne alabilir? İşte eve haciz yasası 2016..

Haciz masrafları 2016!

Alacaklı ve borçlu arasındaki hesabın kapatılmaması durumlarında alacaklılar, haciz işleminin başlatılması için İcra Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Peki, haciz masrafları 2016 nelerdir? İşte yanıtı..

Ortak tapuya haciz gelir mi?

Bir borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile söz konusu borcun tahsilini aldığı işlem haciz işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Borçlu ile ortak olunan tapuya haciz gelir mi? Gelirse ne olur?

Haciz talebi örneği 2016!

Haciz ile borçlu kişinin borcu miktarınca menkul ve gayrimenkullere cebri icra suretiyle kısıtlama yapılıyor. Bunun için alacaklılar İcra'ya talepte bulunuyor. İşte haciz talebi örneği 2016..

Haciz harcı 2016!

Haciz talebi, alacaklı tarafından İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, haciz başvurularında ne kadar harç ödemesi yapılır? Haciz harcı 2016 ne kadar?

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Karşıyaka SK'ya haciz açıklaması!

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurum tarafından haciz konulmadığı bildirildi.

UYAP sistemi ile tapuya haciz koyma ve kaldırma yapılabilecek!

UYAP sistemi üzerinden haciz koyma ve kaldırma işlemlerinden sonra yeni sistemle Aralık ayı itibariyle tapu ekranından da tapuya haciz koyma ve kaldırma işlemleri gerçekleştirilebilecek

Adana'da e-haciz uygulamasına geçilecek!

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi kapsamında pilot il seçilen Adana'da "e-haciz" uygulamasına geçilerek vatandaşlara daha hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi.

Martaş haciz Haberi

Martaş haciz

Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hakkında haciz kararı verildi. Birçok firma Martaş ile yollarını ayırdı. Şirketin bankalara 100 milyon lira civarında borcu olduğu iddia ediliyor.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, konu ile ilgili olarak ise Okan Kurt'tan açıklama geldi. İşte Kurt'un avukatıyla ilettiği açıklaması...

Değerli kamuoyu , 
Bugün basına çıkan haberlerle ilgili müvekkilim Okan Kurt ve Martaş şirketi adına yapılan haberlere cevap vererek sayın kamuoyunu aydınlatma gereğimiz doğmuştur.
Ülkemizdeki döviz haraketliliğinin , sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye'nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin...