25 / 04 / 2024

Martaş

Martaş

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketlerine ve gayrimenkullerine haciz konuldu. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. 

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nuri Akyol tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki zam oranını açıkladı! İşte en fazla değer kazanan iller

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Türkiye genelindeki konut fiyatlarındaki bir aylık artış miktarını açıkladı. Buna göre nisanda fiyatlar marta göre yüzde 10,2, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 127 oranında arttı. İstanbul'da konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 142 oldu.

Martaş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martaş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Cemil Oral tarafından kuruldu.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı!

Türkiye'deki işsizlik oranı, nisan ayında, marta göre 0,9 oranında artarak 13,9'a çıktı. Bu dönemdeki işsiz sayısı da 4 milyon 511 bin kişiye yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 4 azaldı! 

İnşaat sektörü güven endeksi Şubat'ta 83,1 iken, marta yüzde 4 azalarak 79,8 oldu.

Ailelere 600 TL nakit belediye yardım parası! Başvurular başladı!

Çankaya Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara 600 TL nakdi destek sağladığı Çankaya Halk Kartın 8. dönem başvuruları başladı. Başvurular 25 Marta kadar sürecek.

AB'ye ihracat Kovid-19'un etkisiyle martta geriledi!

Türkiye'nin geleneksel ihracat pazarı Avrupa Birliği'ne (AB) dış satımı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde geçen marta yüzde 21,3 azalış göstererek 5 milyar 846 milyon 85 bin dolar oldu.

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da Emrullah Turanlı tarafından Üsküdar’da kuruldu. 

Yönetiminde Okan Kurt'un olduğu Martaş'ın duruşma tarihi belli oldu!

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Okan Kurt'tan konkordato açıklaması!

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Group ortaklarından Okan Kurt, konkordato talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!

İflas durumuna gelen Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz'daki villasına haciz geldi. Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapılıyor.

Martaş Haberi

Martaş

Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesi haciz kararlarıyla boğuşuyor. Kurt Ailesi’nin sahip olduğu Martaş Lojistik’e bağlı TIR’lara el konuldu. Martaş Nakliyat Turizm İnşaat, Martaş Uluslararası Taşımacılık şirketi ve Ozan Kurt’a ait Ekopet Taşımacılık şirketine yönelik haciz işlemleri başlatılacak.

GAYRİMENKULLER ÜZERİNDE DE HACİZ

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Martaş ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. Haciz, 905 bin liralık alacaklı konumda olan bir bankaya...