25 / 04 / 2024

martı istanbul hotel ödül aldı

martı istanbul hotel ödül aldı

Martı İstanbul Hotel; 77 yıldır seyahat rehberlerinin dünyanın en önde gelen ismi, Fodor's Travel tarafından verilen '2013 En İyi 100 Fodor Oteli' ödülünü almaya hak kazandı..

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Kabataş Martı, İstanbul'a nefes aldıracak!

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy, Mimar Hakan Kıran ile Kabataş projesi hakkında konuştu.. İşte Kabataş projesinin tüm detayları...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Martı İstanbul Hotel kapandı!

Mart Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Martı İstanbul Hotel faaliyetlerinin sona erdiği açıklandı.

St. Regis İstanbul Hotel bu akşam resmen açılıyor!

Demsa Group'un Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla İstanbul'a kazandırdığı ve bugünlerde sosyetenin dilinden düşmeyen St. Regis İstanbul Hotel, bu akşam resmen açılacak..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

İstanbul su kesintisi 17 Mart 2015 süresi!

İstanbul'da 17 Mart 2015 Salı günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 17 Mart 2015 süresi...

İstanbul baraj doluluk oranları 16 Mart 2015!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre, kente su sağlayan ve toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi de her geçen gün artıyor. İşte İstanbul baraj doluluk oranları 16 Mart 2015....

martı istanbul hotel ödül aldı Haberi

martı istanbul hotel ödül aldı

Martı İstanbul Hotel; 77 yıldır seyahat rehberlerinin dünyanın en önde gelen ismi, Fodor's Travel tarafından verilen '2013 En İyi 100 Fodor Oteli' ödülünü almaya hak kazandı. Ödüller her yıl 8 farklı kategoride, o yılın turizm trendlerini de göz önünde bulundurarak 7.500 farklı destinasyonlardaki 17.000 otel arasından en iyi 100 dünya oteli seçilerek dağıtılıyor. 



Star...