19 / 04 / 2024

Martı Myra Kemer satılık

Martı Myra Kemer satılık

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise  278 milyon 578 bin 131 TL olarak açıklandı. 

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Martı Myra Otel'in satışı iptal edildi!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışının iptal edilmesine karar verildi. 

Martı Myra Otel'in satışıyla ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışın devamına dair bir karar getirilmediği takdirde satışın düşürülmesi kararının infazı kararı alındı.

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

İcradan satışa çıkarılan Martı Myra Otel ile ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra’nın tahsis süresini uzattı.

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Martı Myra Otel icradan satışa çıktı!

beş yıldızlı Martı Myra Otel Kemer icradan satışa sunuldu. Otel için 278 milyon 578 bin TL değer biçilmiş...

Martı Myra Kemer icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise  278 milyon 578 bin 131 TL olarak açıklandı. 

Martı Myra Kemer satılık Haberi

Martı Myra Kemer satılık

Kemer İcra Dairesi, Antalya ili Kemer ilçesinde bulunan Martı Myra Otel'i icradan 278 milyon 578 bin 131 TL'ye ihale ediyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Ekim 2020 günü gerçekleşecek. 

T.C. KEMER İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN ( ÜST HAKKININ) AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen üst hakkının cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Antalya ili Kemer ilçesi Tekirova mahallesi 412 parsel sayılı taşınmaz üzerinde borçlu şirkete 24.06.1988 tarihinden geçerli olmak üzere 24.06.2037 yılına kadar 49 yıllığına üst hakkı tesis edilmiştir. Satış konu üst hakkı ve üst hakkı üzerinde bulanan tüm unsurların değeri Kemer İcra Hukuk Mahkemesinin 2019/57 esas sayılı dosyasından düzenlenen bilirkişi raporu ile tespit edilmiş olup, iş bu dosyadan verilen 05/09/2019 tarihli karar ile kesinleşmiştir. Mahkemece kesinleşen kıymet takdir raporuna göre;

SATIŞA KONU ÜST HAKKININ İNŞAAT MÜHENDİSİ...