26 / 04 / 2024

martı narin tekstil evleri

martı narin tekstil evleri

NARİN Tekstil'in 436 bin metrekarelik arazisi üzerinde yer alacak olan toplam 3 bin konutu ve alışveriş merkezi ile çok çeşitli sosyal yaşam ünitelerini kapsayan Narin Park ile yeni bir ilke imza atılıyor. Çerkezköy'ün en merkezi yerinde adeta yeni bir ka

A101, 2 Mart 2024 aktüel kataloğunda bu cumartesi neler var? A101'de cumartesi indirimi ve fiyat listesi kataloğu!

A101'de 2 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden yayımladı. A101'de bu cumartesi, seçili gıda, tekstil ve temizlik ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

CarrefourSA’dan Samsung Galaxy A33'e müthiş kampanya! Tam 2500 TL indirim! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Gıda, ev gereçleri, elektronik, tekstil ve diğer tüketici ürünlerinin satışını yapan Carrefour, yaptığı indirimlerle ön planda. Samsung Galaxy A33 modeline CarrefourSA Kart'a Özel  %21 indirim sunan carrefour müşterilerini bekliyor. işte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

martı narin tekstil evleri Haberi

martı narin tekstil evleri

Çerkezköy ve civarı ülkemizin en hızlı gelişen, en çok yatırım yapılan bölgesi olarak ön plana çıkıyor. İstanbul'a olan yakınlığının 2010 yılına kadar gerçekleştirilmesi öngörülen hızlı tren projesi ile sadece 35 dakikaya inecek olması, İstanbul'un 3. uluslararası havalimanı olarak Çerkezköy'e çok yakın olan Çorlu'nun ön plana çıkması gelecek yıllarda Çerkezköy'ün değerini daha da arttıracak faktörler olarak karşımıza çıkmaktadır. Martı GYO tarafından gerçekleştirilecek Narin Park projesi ile Çerkezköy yepyeni bir çehreye kavuşmaya hazırlanıyor.

2015'TE TAMAMLANACAK

NARİN Tekstil'in 436 bin metrekarelik arazisi üzerinde yer alacak olan toplam 3 bin konutu ve alışveriş merkezi ile çok çeşitli sosyal yaşam ünitelerini kapsayan Narin Park ile yeni bir ilke imza atılıyor....