27 / 04 / 2024

Martı Turizm adres

Martı Turizm adres

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Martı GYO Antalya'daki turizm tesislerinin kira süre uzatımı bildirisini yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Antalya'daki turizm tesislerinin kira süre uzatımı bildirisini yayınladı.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mart Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mart Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Akdaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Ferdi Aslan, Murat Tuğrul Üstün ortaklığında kuruldu.

Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dibek Turizm ve Gıda Sanayi Limited Şirketi 4 Mart 2015 'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler 'de, Emin Aydın Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Selka Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selka Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Özkan Sinan Binali Müdürlüğü'nde kuruldu.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Martı Turizm adres Haberi

Martı Turizm adres

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Aksaray, Abdullahifpaşa Sokak, No:17...