27 / 04 / 2024

Martı Turizm

Martı Turizm

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Liudmyla Rassokha ile Muhammet Kazançı ortaklığında 40 bin TL sermaye ile kuruldu

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Martı GYO Antalya'daki turizm tesislerinin kira süre uzatımı bildirisini yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Antalya'daki turizm tesislerinin kira süre uzatımı bildirisini yayınladı.

Mart Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mart Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Akdaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Emasi Grup Turizm Yapı İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emasi Grup Turizm Yapı İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te, Fatih'te N.Fathı Salman Al Naddaf Müdürlüğü'nde kuruldu.

Supreme Gate Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Supreme Gate Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de A.E.Mohammed Al-Juaıdı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Mas Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mas Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Arif Sağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Aruşa Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 10 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Uçaklı Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Martı Turizm Haberi

Martı Turizm

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Aksaray, Abdullahifpaşa Sokak, No:17...