19 / 04 / 2024

maslak ofisler

maslak ofisler

JLL Türkiye ofis pazarındaki değişen trendleri ortaya koyuyor. İstanbul'da Levent - Maslak hattındaki merkezi iş alanıyla birlikte aktif raylı taşıma sisteminin olduğu bölgelere olan talep artıyor.

KİPTAŞ Maslak Koru ofisleri ön talep topluyor! 

KİPTAŞ ve Invest ortaklığı ile inşa edilen Maslak Koru projesinde yer alan ofisler için ön talep dönemi başladı. Maslak Koru projesinde 704 konut ve 334 ofis bulunuyor. 

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları!

Maslak Ağaoğlu 1453 Ofis ödeme şartları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Maslak 1453 projesinde ofisler 1 milyon 606 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis satış fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin ilk ofis bloğunda satışlar başladı. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede ofisler bu yılın sonunda teslim edilecek...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı!

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı kapsamında ilk fiyat avantajıyla yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ofisler bu yıl içinde teslim edilecek...

Ağaoğlu Maslak 1453 basın toplantısı 3 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu , İstanbul’un en cazip lokasyonu Maslak’ta, yatırım değeri yüksek ofisler için detaylı bilgilendirme yapmak üzere 3 Mart Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Ofislerde yeni trend sanal ofisler!

Maslak, Levent ve Yeşilköy’de metrekaresi 33 dolara çıkan kiraların yanına bile yaklaşılamazken, sanal ofisler, işinizi bir gökdelene taşıma fırsatı veriyor. Üstelik ayda ortalama 300 liraya.

Ağaoğlu Maslak 1453 satışa çıktı!

Ofis, konut ve ticari üniteleriyle Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olmayı hedefleyen Maslak 1453'te ofisler satışa sunuldu. Ağaoğlu, bu ofislerle yüksek kazanç vaad ediyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Maslak Eclipse'teki son ofisler satışta!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

maslak ofisler Haberi

maslak ofisler

75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53 bin çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL ofis pazarının nabzını tutuyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller, Türkiye Araştırma ve Stratejik Danışmanlık Direktör Yardımcısı Burçin Yüdıran Sezen, Türkiye Ofis ve Lojistik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Gün Gökkaya ve JLL Türkiye Ofis Hizmetleri Müdürü Mahir Mermer'in katılımıyla "Ofisler Metro ile Doluyor" raporu açıklandı. Rapor ile ofis pazarı görünümü değerlendirildi ve ofis trendleri ortaya koyuldu. 


Ofis kiralarını artırıyor!


Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, metro projelerinin olduğu bölgelere artan arz ve taleple birlikte kira oranlarında da bir artış eğilimi olduğunu belirtti. Alkaş, "2009 yılında metro hattının Maslak bölgesine hizmet venneye başlamasıyla birlikte o bölgeye yönelik kiracı taleplerinde...