26 / 04 / 2024

Mavi Çarşı inşaatı son durum

Mavi Çarşı inşaatı son durum

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Gaziantep Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Demir tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetlerinde son durum ne?

İnşaat sektörü artan maliyetlerden şikayetçi başarılı iş insanı Şahin Avşar, inşaat maliyetlerindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Mavi Çarşı inşaatı son durum Haberi

Mavi Çarşı inşaatı son durum


Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı ve 2 bin 340 konutun hak sahiplerine teslim edildiği Mavikent Konutlarını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada yaşayan insanların rahat alışveriş yapabilmesi ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yaptırılan Mavi Çarşı inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 

Mavi Çarşı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, Mavikent Konutlarında yaklaşık 12 bin kişinin yaşayacağını belirterek, "Burada yaşayacak nüfus Araban, Karkamış ve Yavuzeli ilçelerinden daha büyük bir nüfus sayına denk geliyor. Bu mahallenin ihtiyacı olan okul, cami, çarşı gibi kamu alanlarını tamamlamaya başladık. İlkokulumuzun inşaaü şu anda tamamlandı. Camimizin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı alt katı ibadete açıldı" dedi. 



Olay...