28 / 03 / 2024

Mavi Şehir külliye projesi

Mavi Şehir külliye projesi

Rize’de “Mavi Şehir” projesi kapsamında külliye ve cami inşa edilecek. Proje kapsamında 5 bin metrekarelik bir alanda deniz dolgusu yapılıyor. Alanın dolgusu gerçekleştikten sonra camii inşaatına başlanacak.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

Nevşehir Külliyesi'nin inşaatında son durum!

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilen Nevşehir Külliyesi 11 bin 500 kişinin ibadetini sağlayacak. Külliye, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi de üstlenecek.

Karşıyaka Mavişehir cami projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karşıyaka Mavişehir'in cami projesinin planlarını onayladı. Yapılacak caminin inşaatına kısa süre içinde başlanacak.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mavi Şehir külliye projesi Haberi

Mavi Şehir külliye projesi

Projenin hayata geçirilmesi noktasında atılan adımların sonucunda başlatılan dolgu çalışmasını Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı yerinde inceleyerek yetkili firmadan çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.


Sahil dolgu alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Külliye projesinde camii inşaatının başlaması için var olan dolgu sahasına ek olarak 5 bin metrekarelik dolgu alanı çalışmaları deniz üzerinde belirlenen alanda yapılıyor.


Dolgu çalışmasının başladığı proje alanında bir açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Sahil Külliye projemizin yapımı aşamasında geçen hafta yapmış olduğumuz toplantının ardından proje içerisinde yer alan camiinin yapılacağı alan için ek dolgu alanı çalışmalarımız başladı. Yaklaşık 5 bin metre karelik bir alanın dolgusu gerçekleştikten sonra camii inşaatımıza başlanacaktır. Camii inşaatımızla...